We mogen weer. Na twee jaar afwezigheid door de coronapandemie kunnen de loopschoenen dinsdag weer uit de kast worden gehaald voor de traditionele Stratenloop van Balk. Een mooie kans om even het luie zweet van de zomer eruit te rennen. 

Het evenement wordt sinds jaar en dag gehouden in de Balkster Feestweek en dat is dit jaar niet anders. Wederom is ervoor gekozen om er een jeugdloop van te maken. De wedstrijd over de Douwe Aukesstraat, Barent Fockesstraat en Tsjerk Hiddesstraat vindt dit jaar plaats op dinsdag 23 augustus en is voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. 

Net als vorig jaar rennen de jongste lopers (t/m 8 jaar) alleen met leeftijdsgenootjes. Elke leeftijd krijgt een eigen klasse, zodat er voor de kinderen weer een heleboel prijzen klaarliggen. Om 18.00 uur beginnen we met de meisjes en jongens van 3 jaar. 

Vanaf 9 jaar combineren we twee jaargangen. Dus 9 en 10 jaar rennen samen en 11 en 12 jaar ook. De jeugd tot en met 6 jaar rent een rondjes, daarna komt er telkens een rondje bij op. Natuurlijk is er na afloop voor iedereen weer een verkoelend ijsje en een herinnering.  

Via feestweekbalk is online inschrijven mogelijk. Ter plekke inschrijven kan ook, maar kom wel op tijd, want het is vaak druk aan de tafel. 

Online inschrijving is 15.00 uur gesloten kom dus ter plekke langs om je in te schrijven voor de stratenloop.

 

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *