Stratenloop

Net als vorig jaar rennen de jongste lopers (t/m 8 jaar) alleen met leeftijdsgenootjes. Elke leeftijd krijgt een eigen klasse, zodat er voor de kinderen weer een heleboel prijzen klaar liggen. We hopen dat sportverenigingen uit Balk en omstreken hun leden ook willen enthousiasmeren zodat ze met een grote groep aan de start staan. Voetballers, volleyballers, korfballers, kaatsers, turners en alle andere sporters is het een mooie kans om even aan de conditie te werken.

Om 18.00 starten we met de meisjes en jongens van 3 jaar. Voor die aller kleinsten is de stratenloop soms best spannend. Zeker als er zoveel grotere kinderen aan de start staan. Door alleen met leeftijdgenootjes te rennen, hopen we dat er nog meer kinderen aan de start komen en dat ze ook zonder vader of moeder durven te rennen. Ook kinderen van 4, 5, 6, 7 en 8 jaar krijgen een eigen categorie. Jongens en meisjes van 9 en 10 jaar en 11 en 12 jaar lopen bij elkaar. Hoe ouder hoe meer rondjes.

Via Feestweek Balk is online inschrijven mogelijk. Ter plekke inschrijven kan ook, maar kom wel op tijd, want het is vaak druk aan de tafel. Schrijf je hier in!

Online inschrijving is 15.00 uur gesloten kom dus ter plekke langs om je in te schrijven voor de stratenloop.

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *