Doe mee aan de eerste Mini Survivalrun van Balk!

Klaar voor een avontuur vol spanning en plezier? Schrijf je dan in voor onze spectaculaire Mini Survival (ouder-kind) of twee jongeren vanaf 12 jaar! Of je nu een stoere ouder bent die samen met je kind een uitdaging wil aangaan, of twee vrienden die samen willen knallen, dit is jouw kans om te laten zien wat je in huis hebt! Laat je uithoudingsvermogen, kracht en teamwork zien terwijl je deze uitdagende hindernissen overwint. Elke leeftijdsgroep heeft een eigen winnaar, dus de competitie is eerlijk en iedereen maakt kans op de overwinning!

Voor deelnemers van 7-12 jaar start het avontuur bij de boom van de hoge bult in het park. Ze rennen over een hindernis naar de brug en steken de sloot over via de zijkant. Vervolgens steken ze het water over via een 20 meter lange pellet brug, peddelen twee rondjes op een SUP-board om de boei, klimmen in touwladders om de tak van de boom aan te tikken, slingeren van band naar band, slepen banden over een parcours, tijgeren omhoog en glijden via een zeepglijbaan naar beneden om samen met hun teammaat de finish te halen.

Voor deelnemers van 12 jaar en ouder gaat het avontuur verder na het slepen van de banden. Ze lopen door het water, verplaatsen bakstenen van A naar B, gebruiken sing-over touwen om naar de volgende uitdaging te gaan, trekken zich via een touw door het water, rennen door een droge sloot naar een klimrek, klimmen over het klimrek tussen de bomen, rennen naar de tijgerbaan, tijgeren omhoog en glijden via een zeepglijbaan naar beneden.

Deelname is gratis!