Van 21 augustus tot en met 29 augustus is het zover. De Balkster Feestweek 2021!
Elke week maken wij online meer en meer bekend over onze programmering. Zo kunnen wij al verklappen dat het jaarlijkse BeachEvent Balk door zal gaan, maar ook de viswedstrijd en kindermiddag.

Wegens corona is de Balkster Feestweek 2020 niet doorgegaan. Dit jaar maakt het bestuur van Stichting Feestweek Balk zich sterk om alsnog een feestelijke week te vieren met en voor alle Balksters. ‘Het aangepaste programma is met hier en daar extra maatregelen mogelijk, ongeacht de huidige situatie. En natuurlijk rekenen wij op de Balksters om rekening te houden met de huidige coronamaatregelen.’

Elk jaar werden de straten van Balk vrolijk en uitbundig versierd. Ook dit jaar willen wij oproepen om van 21 augustus tot en met 29 augustus de straatversiering uit het stof te halen en van je huis en straat een feestje te maken. Op donderdag 26 augustus zullen er in Balk routes uitgezet worden om met je gezin, familie of vriend(in) te genieten van versierde straten in Balk.

Kijk voor de laatste informatie op onze social-media pagina’s.

*Onder voorbehoud van wijzigingen betreft coronamaatregelen. Wij houden de adviezen van het RIVM nauwlettend in de gaten.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *